Blog image

Gower College project now complete

Monday, 16 December, 2013

We have recently completed the installation of furniture at a £1.2 million development in Gower College, Swansea.

The redevelopment was started in December 2012 and was be completed in June 2013. A sophisticated design scheme was created that has transformed the Main Refrectory and other dining areas into a space that students will enjoy occupying.

Main Refectory
The main refectory has been designed to allow ease of re-configuration & future flexibility for different dining requirements but still maintain a sophisticated feel.

Central Dining Area
The central dining area is comprised of larger pieces of furniture including large ‘wagamama’ style benching and tables. The Central Dining Area was designed with a blue and white theme that helps to delineate the space between the refectory and café.

Café
The café is designed to suite in with the main refectory, playing on the sophisticated theme, but incorporating greater number of lounge areas. Tub chairs and sofas combine to create a modern ‘starbucks’ feel, with muted colours and red accents.